Voorlichting groepen 6, 7 & 8

OPEN HUIS EN RONDLEIDINGEN

Op woensdag 7 februari organiseren wij ons open huis. Wij zijn open voor bezoek van 15.00-20.00 uur. Tijdens het open huis kan je een kijkje nemen in onze school, kan je je vragen stellen aan de docenten en meedoen met diverse activiteiten en de sfeer binnen onze school ervaren.

Als u behoefte heeft aan meer informatie, of overleg dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. U bent dan in de gelegenheid om kennis te maken met de sfeer, de cultuur, het concept van de school en u kunt uw specifieke vragen stellen.

Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@vitacollege.nl of door te bellen naar +31299748028.

MEELOOPMIDDAGEN 2022-2023

Om te ervaren hoe het is om echt op het Vita College te zitten, organiseren wij voor de leerlingen ‘meeloopdagen’. Je loopt dan een middag mee met een aantal lesjes. Dit doe je samen met andere basisschool leerlingen. Zo krijg je een nog betere indruk van onze school en kan je beter ontdekken of jij jezelf volgend jaar op het Vita College ziet rondlopen.
Dit schooljaar vinden de meeloopmiddagen voor groep 6,7 EN 8 plaats op

donderdag 23 november 2023, op dinsdag 23 januari 2024 en donderdag 15 februari 2024. De meeloopmiddag start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. 

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor onze meeloopmiddagen!

inschrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORLICHTINGSAVOND

U kunt de voorlichtingsavond met 10 middelbare scholen in en rond Purmerend terugkijken:

De voorlichtingsavond is niet bedoeld voor kinderen, maar het nieuwsgierige kind wil er misschien naar kijken.

De presentatie van het Vita College start op 23.43.