Voorlichting groepen 6, 7 & 8

RONDLEIDING

Op zaterdag 5 november hebben wij, net als de andere PSG scholen, ons Open Huis georganiseerd. Omdat dat redelijk aan het begin van het schooljaar was, kunnen wij ons voorstellen dat de datum wat te vroeg viel en dat u op een later moment in het schoojaar interesse heeft in het Vita College.

U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. U bent dan in de gelegenheid om kennis te maken met de sfeer, de cultuur, het concept van de school en u kunt uw specifieke vragen stellen.

Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@vitacollege.nl of door te bellen naar +31299748028.

MEELOOPMIDDAGEN 2022-2023

Om te ervaren hoe het is om echt op het Vita College te zitten, organiseren wij voor de leerlingen ‘meeloopdagen’. Je loopt dan een middag mee met een aantal lesjes. Dit doe je samen met andere basisschool leerlingen. Zo krijg je een nog betere indruk van onze school en kan je beter ontdekken of jij jezelf volgend jaar op het Vita College ziet rondlopen.
Dit schooljaar vinden de meeloopmiddagen voor groep 6,7 EN 8 plaats op donderdag 24 november, dinsdag 24 januari en donderdag 16 februari. De meeloopmiddag start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. 

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor onze meeloopmiddagen!

inschrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORLICHTINGSAVOND

U kunt de voorlichtingsavond met 10 middelbare scholen in en rond Purmerend terugkijken:

De voorlichtingsavond is niet bedoeld voor kinderen, maar het nieuwsgierige kind wil er misschien naar kijken.

De presentatie van het Vita College start op 23.43.